Wallstickers – en ny og moderne udsmykning til hjemmet

Savner du et moderne look i dit hjem, og er du træt af de konventionelle udsmykningsmetoder såsom billeder, malerier og plakater? Så er wallstickers lige noget for dig! Wallstickers er en form for folie, som du kan klistre på væggen, med et bestemt motiv eller en speciel farve. Du får et fedt og unikt look på blandt andet vægge og døre, men du kan også bruge wallstickers andre steder i hjemmet, såsom på hårde hvidevarer, borde og møbler. Du kan få forskellige temaer og motiver, som reflekterer din personlighed og stil. Dette kunne f.eks. være en wallsticker med et moderne New York, London eller San Fransisco motiv, et farverigt blomster- eller naturmotiv, eller måske et mere råt motiv med en murstensvæg eller lignende.

Wallstickers med eget motiv

Ud over de almindelige motiver, så er det også muligt at få printet en wallsticker med dit eget motiv. Dette kunne være et billede at jeres familie, bryllup eller en fødselsdag, kun fantasien sætter grænser!

En kreativ idé kunne være at få printet en wallsticker til hvert medlem i familien med et billede er personen, som sættes på døren til han eller hendes værelse.

Derudover er en wallsticker med eget valgte motiv være en perfekt gave til jul eller fødselsdag, og de kan ligeledes bruges til alle højtider. Man kan f.eks. sætte en wallsticker op med julemotiver i anledningen af julefrokosten eller jul fra november til december. Som sagt, kun fantasien sætter grænser!

Montering af wallstickers

Wallstickers er ofte enten lavet af en speciel form for folie eller klæbrig akryl, som nemt kan sættes op på væggen. Hyppigst finder man dem dog i folieform, da dette er den mest holdbare løsning. Den klistrede bagside af wallstickeren er klæbrig på de fleste overflader, og kan derfor benyttes næsten overalt i hjemmet! Ved montering skal man blot opsætte folien på væggen, og sørge for at den klistrede overflade trykkes nemt og elegant ind mod væggen. Man skal derefter sørge for, at der ikke er nogle luftbobler i folien. Hvis der er opstået luftbobler benytter du blot et kreditkort til at presse disse ud mod hjørnerne af folien. På den måde får du det bedste og pæneste resultat. Det er bedst, hvis I er to om opsætningen, da dette gør det nemmere at sætte billedet op, så det er lige. Helt enkelt, så er opsætningen nem, og du får et fantastisk resultat!