Værd at vide om babymassage

Der kan være mange forskellige grunde til at du søger på babymassage. Måske har din lille ny ondt i maven, måske er det lidt ømhed efter fødslen eller måske vil du bare gerne gøre noget rart, der kan hjælpe kontakten mellem jer på vej.

Lige meget, hvorfor du gerne vil vide mere om babymassage, så er du kommet det rigtige sted hen. Her kan du læse mere om både, hvordan du gør det selv og, hvor du kan finde hjælp til babymassage i Sønderborg eller andre steder i landet.

Undervisning i mødregruppen

Vil du gerne lære, hvordan du kan give din baby en dejlig, afslappende massage, der stimulerer og hjælper de helt rigtige muskler og får babys krop til at slappe af og båndet mellem jer til at vokse sig endnu stærkere, så er der flere forskellige muligheder.

Bor du i Sønderborg eller omegne kan du og din mødregruppe få undervisning i babymassage af Lene S. Friis, der ikke bare underviser, men også har sin egen klinik, der tilbyder forskellige former for massage af baby og voksen.

Det er en oplagt og hyggelig aktivitet for jer som gruppe og giver jer en række forskellige gode værktøjer I kan bruge gennem hele barnets liv til både hygge og lindring.

Behandling på klinik

Er der et mere presserende behov for lindring, kan du også vælge at opsøge en massør, der kan hjælpe med at løsne op for spændinger, få gang i maven eller afhjælpe forkølelse.

Det kræver en helt speciel og rolig hånd, når det handler om de helt små, for det er vigtigt at ramme de rigtige steder og samtidig vide helt præcist, hvor hårdt eller blødt, der skal tages ved.

Vælger du at tage til en massør er det altid vigtigt, at du føler dig tryg og sikker på, at din lille guldklump er i gode hænder, så kender du ikke selv nogen, kan det altid være en god ide at spørge venner og bekendte, om de kan anbefale en.

Heldigvis findes der rigtig mange dygtige behandlere og du vil altid være i rummet, når din lille ny skal masseres, så du ikke behøver at være bekymret eller blive ked af det, hvis den lille græder lidt.

Gør det selv

Du kan også vælge at undersøge sagen selv og gå på nettet eller biblioteket. Her kan du finde rigtig mange forskellige informationer, tutorials og forklaringer på, hvordan du selv kan massere din baby.

Det er en rigtig god ide, hvis du gerne vil bruge massagen til at hygge og nusse din baby. Der findes mange forskellige punkter, du kan bruge, hvis der er konkrete udfordringer, du gerne vil forsøge at løsne op for.  Trykpunkter, som også bruges i for eksempel akupressur i forbindelse med en række forskellige tilstande hos både voksne og babyer.

Det er altid både hyggeligt og dejligt, at nusse og masserer baby – både for dig og den lille, så er du interesseret i babymassage er der ikke noget i vejen for at give det et forsøg.