Tidsregistrering til løn

I en virksomhed møder man mange udfordringer så som manglende omsætning, manglende kreativitet, manglende motivation og meget andet. Disse problemer har konsulentfirmaer og andre servicevirksomheder gjort op med ved at tilbyde services, der kan komme problemerne til livs og skabe vækst, som er det alle virksomheder søger. Når en måned lakker mod ende, opstår der et nyt problem for mange virksomheder: lønudbetaling. Mange virksomheder bruger unødvendigt mange ressourcer på at udbetale løn, samt på at holde styr på hvor mange timer den enkelte medarbejder har arbejdet i lønperioden. Denne proces er meget ressourcekrævende og ofte meget byrdefuld for virksomheder, og derfor har mange virksomheder valgt at outsource opgaven med at udbetale løn og registrere antal timer til selvstændige virksomheder, som har specialiseret sig i netop dette.

 

Tidsregistrering fra Worklogger

En af de virksomheder, som har specialiseret sig i tidsregistrering, er Worklogger. Worklogger er en af de mest anderkendte virksomheder i branchen, og de har mange års erfaring indenfor netop tidsregistrering. Worklogger har opfundet et system, der, gennem en app, registrerer medarbejderens arbejdstid. Med andre ord, Worklogger har erstattet den gammeldags og traditionelle timeseddel med en smart og brugervenlig app. Appen fungerer ved at medarbejderen, ved arbejdstidens begyndelse, stempler sig ind på appen, hvorefter medarbejderen stempler sig selv ud ved endt arbejde. Herefter bliver den nøjagtige tid registreret i systemet, og arbejdsgiveren kan herefter tilgå en oversigt over den enkelte medarbejders timer. Desuden gør Worklogger det muligt for virksomheder at skræddersy tidsregistreringen til den enkelte virksomhed. Blandt andet er det muligt for den enkelte virksomhed at opsætte afrundingsregler samt at bestille en tablet, hvorigennem medarbejderen kan stemple sig ind og ud. Du kan læse meget mere om tidsregistrering fra Worklogger her: https://worklogger.io/solutions/workforce-management/

 

Fordele ved tidsregistrering

 

Der er mange fordele ved at outsource opgaven med tidsregistrering til en servicevirksomhed. For det første kan det lette processen ved fakturering og dermed give en stor tidsbesparelse. Som nævnt tidligere, så bruger mange virksomheder unødvendigt mange ressourcer på at tidsregistrere medarbejderne, så ved at outsource opgaven, så kan virksomheden spare mange ressourcer og meget tid. For det andet kan uddelegeringen af tidsregistrering føre til øget likviditet og omsætning i en virksomhed. Det er ikke nogen hemmelighed, at de gammeldags timesedler er utrolig upålidelige. Det er meget nemt for en medarbejder at snyde med arbejdstiden ved tidsregistrering på en timeseddel, og det er meget svært for en virksomhed at opdage sådanne forsøg på snyd. Med andre ord, brugen af en smartere tidsregistrering ville skabe tillid mellem arbejdsgiver og medarbejdere, og sikre at der ikke bliver udbetalt fejlagtig løn.

 

Gode råd ved tidsregistrering

 

Når man, som virksomhed, skal lave en aftale om at outsource opgaven med at tidsregistrere, så er det vigtigt, at virksomheden gør sig nogle overvejelser om for eksempel nødvendighed, brug og pris inden køb, så man sikrer, at man får den bedst mulige løsning for ens virksomhed. Desuden kan det være en god ide at sammenligne priser og undersøge markedet før køb, så man sikrer, at man får den største værdi for pengene.