Spar penge når du handler hos Imerco med en Imerco Rabatkode

Imerco er hele og Danmarks største isenkramkæde med over 180 butikker rundt omkring i landet og med en årlig omsætning på over 1,5 mia. kroner. Imerco er meget kendt for deres største kundeklubber som Imerco+, som har over en hel million medlemmer. Derudover har Imerco en meget populær webshop, som har mange besøgende hver eneste år, og er fortsat i en rivende udvikling. Imerco er en isenkræmmer med en stor erfaring i bagagen – historien går nemlig helt tilbage til 1928, hvor visionære isenkræmmere gik sammen for at lave det vi i dag kender som Imerco. Udviklingen har siden været eksplosiv, og i dag er Imerco en landsdækkende kapitalkæde og en af Danmarks førende butikskæder med et stort udvalg af varer og brands også brands som ikke lige findes hos andre isenkræmmere. Hvis du besøger Imercos webshop, kan du med fordel vælge at spare en del kroner ved at benytte en Imerco Rabatkode, som kan spare dig for en del procenter. Ønsker du at benytte denne Imerco Rabatkode kan du klikke her.

 

Stort produktsortiment hos Imerco

Som nævnt er Imerco den største isenkramkæde i Danmark, og har over 180 butikker landet over. Dette er også medvirkende til at give Imerco der absolut største produktsortiment på markedet i Danmark overhovedet. Der findes massere af produktgrupper som køkkenudstyr, borddækning, El og bolig, herunder finder du en masser undergrupper af produktkategorier, som du kan vælge imellem. Det er især køkkenudstyr, som Imerco har et virkeligt stort produktsortiment indenfor – det er alt fra gryder, pander, knive, køkkenartikler, bage artikler til opbevaring og køkkenmaskiner. Du kan altså finde alt hvad du har behov for i et køkken, så du kan komme i gang med at lave god mad til personer du godt kan lide og dig selv.

Vision og mission fra Imerco

 

Imerco ønsker at være den førende butikskæde til køkken og bord i Danmark, hvilket de i høj grad lever op til i øjeblikket. Derudover ønsker Imerco at skabe appetit på livet gennem lækre materialer og produkter, som får alt i køkkenet og bordet til at se lidt bedre og lækrere ud.