Små skilte – store skilte – lav dem selv på Signlabs

Hvad enten du er privatperson, lille eller stor virksomhed har du brug for skilte i din hverdag.

Du lægger måske ikke mærke til det, men hver eneste dag møder du masser af skilte på din vej. Det kan være hastighedsskilte, vejskilte, parkeringsskilte, vejarbejde eller et skilt, der viser vej til byens bedste is.

Skilte har til formål at informere eller oplyse ved hjælp af tekst eller grafiske og psykologiske elementer – budskabet skal fremstå klart og tydeligt.

Den slags skilte forstås på alle sprog.

Et andet eksempel er navneskilt på vores postkasse. Der er nemlig regler for, at der skal være navn på postkassen, og at alle postmodtagernes navne skrives på postkassen.

Hvis du ikke har et skilt på din postkasse, kan du risikere ikke at modtage din post.

Kender du typen?

Skiltet på postkassen byder velkommen og viser samtidig noget om de personer, som bor inde bag facaden, så hvorfor ikke designe det selv?

Hos Signlabs er det let at designe dit eget postkasseskilt helt efter din smag og stilen på dit hus.

Postkasseskilte behøver ikke at have nogen bestemt størrelse, men skal selvfølgelig passe til postkassen. Materialerne er oftest plastik eller aluminium med en selvklæbende bagside, som kan holde til det skiftende, danske vejr.

Sådan gør du

Hos Signlabs er det nemt at være sin egen grafiker.

Du kan gøre det nemt og vælge at bruge de forudlavede skabeloner, eller du kan vælge at designe dit skilt helt fra bunden. I skabelonerne finder du eksempler på både den minimalistiske stil og den mere personlige stil med elegant skråskrift.

Via designværktøjet vælger du en skabelon, som passer til din stil, justerer eventuelt størrelsen og tilpasser teksten til din egen tekst. Du kan hele tiden se, hvad din bestilling koster. Når du er tilfreds med dit skilt, lægger du det i indkøbskurven og udfylder leveringsformularen.

Du vil nu modtage dit skilt fra Signlabs indenfor 3-9 hverdage.

Synlighed af din virksomhed

Hvis du har en virksomhed, stor eller lille, er det vigtigt at være synlig i omverdenen – både så posten kan finde dig, men også så kunder og samarbejdspartnere let kan finde vej til din virksomhed.

Ved at designe dit skilt selv, kan du spare mange penge i forhold til at få et firma til at gøre det.

Hvis din virksomhed ligger sammen med andre virksomheder, så overvej at lade dit postkasseskilt skille sig ud på en flot måde. Du kan eventuelt lade designet læne sig op ad dit logo.

Sørg også for, at du har skilte, der viser vej til lige netop din virksomhed, hvis din virksomhed ligger sammen med andre.

Reklamer nej tak – hensyn til miljøet ja tak

Overvej samtidig, om du også skal have et skilt på postkassen med nej tak til reklamer.

Et skilt med nej tak til reklamer kan være praktisk, hvis man gerne vi undgå en overfyldt postkasse, men er også et signal om, at man tager hensyn til miljøet ved, at man ikke ønsker at modtage reklamer.