Hårtab er for mange et tabu

Mange føler sig både pinligt berørte og set ned på, når først de begynder at opleve et hårtab, og derfor er det noget, som kan have en stor og negativ indflydelse i deres liv. Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du bør tage et kig på dine muligheder for at få håret tilbage med en hårtransplantation. Det kan du læse mere om her nedenunder.

Der er i dag et stort fokus på vores udseende

Vi lever i dag i en tid, hvor der er et stort fokus på vores udseende og generelt den måde, som vi ser ud på. Og derfor kan det være et hårdt slag for mange, når der sker noget uventet, som vi ikke selv kan styre. Det være sig for eksempel hårtab. For mange er det meget pinligt, og derfor søger de fleste at skjule det med for eksempel hatte og huer, men det er jo ikke altid muligt – især ikke hvis man tænker på den varme sommer.

Og derfor kan det for nogle være en løsning med en hårtransplantation, hvis der opleves alt lige fra hårtab, til tyndt hår eller skaldethed.

Heldigvis er det muligt at bekæmpe hårtab, skaldethed og tyndt år

I dag er det i mange tilfælde muligt at få håret tilbage og få nyt hår og på den måde undgå hårtab i fremtiden. Det eneste, der skal til, er en professionel stemcellebehandling, der aktiverer stamcellerne i huden. Stamcelleaktiverende teknik, som der i dag benyttes hos folk, der har et altoverskyggende ønske om at få deres eget, naturlige hår tilbage igen, får håret i de tilstedeværende hårsække til at vokse. Det skaber desuden også nyt hår på de steder, hvor der ikke tidligere har været nogle hårsække at finde. Og det er netop derfor, at behandlingen også er rettet mod dem, som kæmper med meget tyndt hår.

Behandlingen er skånsom, og så virker den!

Den stamcellevæske, som der benyttes til behandlingen, er yderst skånsom, og der er derfor ikke noget at være nervøs for. Væsken består af vitaminer og peptider, der aktivt går ind og arbejder med samt booster stamcellerne for på den måde at sætte liv i de eksisterende hårsække og skabe nogle nye. Har du svært ved at gro nogle flotte og tætte øjenbryn, kan det her derfor også være den behandling, som du efterspørger.