Forkæl dig selv med en manicure med shellac

Der er nu ikke noget som en lækker neglelak, som kan få mig til at føle mig som en rigtig kvinde. Eller måske en rigtig lækker læbestift, men det kan vi tage i et andet indlæg på et andet tidspunkt. Jeg har nemlig lige lyst til at fortælle jer om neglelak! Jeg tager gerne ud og få mig en rigtig skøn manicure en gang i mellem. En manicure er nok det mest feminine jeg kan komme i tanke om. Det er måske bare det billede som vi har fået i hovedet gennem hollywood, men der er altså noget om snakken. Inden nytår i år skal jeg i hvert fald også ind og have mig en manicure der afsluttes med Shellac. Det er ligesom min egen lille måde at forkæle mig selv. Der er mange kvinder der har det på samme måde som jeg, det ved jeg med sikkerhed.

Manicure billedee

Hvis du ikke kender til Shellac, så kan jeg godt lige fortælle dig, hvorfor at jeg foretrækker at få sådan en omgang, når jeg får mig en manicure. Det en lak, som er yderst holdbar. Med denne manicure undgår man ridser i neglelakken og slidte spidser. Nå ja, og fik jeg sagt at det holder utrolige 14 dage? Det er næsten for godt til at være sandt, og jeg kan kun anbefale at få det prøvet af, hvis du endnu ikke har prøvet det.

Jeg vil hoppe ud og gøre mig klar til sneen, for det har vi jo nu. Hold op hvor er det vildt med al den sne her. Okay, vi ses!30