Fødselsdagsballoner for store som små

Hvem husker ikke den sprudlende, nærmest euforiske kilden i maven, når man trådte ind i et overpyntet fødselsdags lokale som barn? Duften af nybagt kage, sodavandene stablet på rad og række, og de vandrende blikke på alt det super seje pynt, mor og far havde pyntet op med? Det var tider!

Den følelse hjælper vores børn os altid med at huske, når deres store dag nærmer sig! Uanset hvem af vores børn, der har fødselsdag, så er der altid fede fødselsdags balloner fra heliumballoner.dk at finde i vores hjem, som børnene helt selv har valgt. Ballonerne kommer i alle farver og temaer, og vores unger elsker dem. De giver det sidste pift til festlighederne, og der er ikke noget mere dejligt som forælder end at gøre sine børn glade.

 

De sjoveste festballoner – nemt og ligetil!

Ballonerne er nemme og hurtige at puste op. De holder i mange dage – hvilket er dejligt, når det både er familien og klassen, der skal være med til at fejre ungerne henover weekenden.

På den måde slipper vi for at handle ind og pynte op til to fester, og børnene får lov at køre seje temafester en hel weekend.

Det tog det meste af formiddagen at puste de mange balloner op, men hold da op, det var det værd, da man så glæden i ungernes øjne. Det var nærmest flash back til da man selv var barn!

 

Spiderman eller prinsessetema? 

Vores yngste datter Clara bestiller altid prinsesse balloner og er med til at pynte hele huset op i fine lyserøde farver. Lukas har de sidste to år bestilt Spiderman tema, da han synes Spiderman er for sej! Hvem kan bebrejde ham – han er jo alt for sej, ham Spiderman!

Heldigvis er der masser af børnevenlige temaer som disse hos heliumballoner.dk, som vi har været trofaste kunder hos siden børnenes første fødselsdage. Vi har altid været utrolig tilfredse med vores køb!

 

Stort sortiment til alle aldre

Der er masser af prangende farver og sjove temaer at vælge imellem, og det er blandt andet det store udvalg, som gjorde, at vi valgte dem til at starte med.

Børnene bliver kun større og større, så der går nok ikke længe, inden Spiderman er skiftet ud med Kaptajn Klo, eller Clara vokser fra den lyserøde farve.

Derfor er vi glade for, at der er så stort et udvalg hos Helium Balloner, der har fødselsdags balloner til piger og drenge i alle aldre.

 

Billige balloner i høj kvalitet

En anden grund til, at vi bliver ved med at vende tilbage til heliumballoner.dk er, at vi får meget kvalitet for pengene. Vi har aldrig oplevet, at ballonerne er gået i stykker – og så har de en fantastisk kundeservice.

De sidder klar ved telefonerne, hvis man har spørgsmål eller har brug for vejledning, og det er altså en lettelse, når man ikke ved, om man skal købe helium eller latex balloner i sidste øjeblik.

Leveringen er hurtig, og vi har altid fået det, vi har bestilt. Så nu glæder vi os bare til børnenes næste fødselsdag, så vi kan få gjort huset festklart i bedste ballon stil igen. Det bliver spændende at se, om det bliver Spidermanfest eller piratfest næste gang – men en ting er sikkert, ballonerne kommer ikke til at mangle!