Brug citater til sociale medier

Mange mennesker går meget op i deres tilstedeværelse på de sociale medier. Folk går op i at tage billeder, få likes, få følgere, få kommentarer og generelt at være meget til stede. For det meste er det især billeder, som folk lægger op af sig selv. Man ønsker, at folk skal anerkende billederne ved hjælp af et like eller lignende. Det giver en tilfredshed, som de fleste elsker. Det får adrenalinen og endorfinerne til at pumpe og netop derfor er det en god ide at lægge det op. For det er en skøn følelse, at få et par likes. Af og til har man måske et godt billede, som man ønsker at lægge op. Man føler dog ikke, at billedet kan stå helt alene og man ønsker at skrive noget tekst. Her kan man for eksempel vælge et citat, der passer til.

Find det rette citat til dit billede

Hvis man formår at finde et citat, der understøtter det, som ens billede udtrykker vil det give god mening. Det er dog vigtigt, at man ikke blot vælger et tilfældigt citat, da det skal give mening. For hvis ikke bliver folk forvirrede og så er det hurtigt ovre dit billede. Et af de citater, du for eksempel kan bruge er, at livet må forstås baglæns, men må leves forlæns. Det betyder, at det først er når man er ældre, at man har den rette erfaring til at leve livet. Men ikke desto mindre har man ikke denne erfaring tidligere, og derfor må man blot tage det, som udgangspunkt. Desuden betyder det også, at man ikke bør planlægge alt i sit liv. Det er nemlig ikke muligt, så ved ikke at planlægge undgår man at spilde tid på noget, som ikke giver mening. Citatet er lidt det samme som at sige carpe diem.

 

Hvis man uploader et billede hvor man har gjort noget modigt er det en god ide at vælge et passende citat hertil. For eksempel kan man vælge carpe diem. Selvom det er et latinsk citat er det de fleste, som ved hvad det betyder.

Det bedste citat er erfaringsbåret

Skal man vælge et citat kan man med fordel vælge et, som er blevet sagt af et idol man har. Det kan være alt fra en kendt journalist til en populær sanger. Uanset hvad har de formentligt sagt nogle kloge ting. Disse kloge ting kan du så videreformidle ved hjælp af et billede eller en video. Det er altid vigtigt, at man sørger for at skrive hvem der har sagt det pågældende citat. For hvis blot man skriver selve citatet uden at skrive afsender tror folk måske, at det er dig, som er forfatteren af citatet. Hvis de selvsamme mennesker siden finder ud af, at det slet ikke er dig vil de muligvis bebrejde dig.

 

Det er der ingen grund til. Så hvis du skriver et citat under et billede på de sociale medier kan du hurtigt lave en bindestreg og dernæst kan du skrive navnet på den person, som har sagt citatet.  Har du brug for inspiration til dine citater så se her.