3 forslag til hvor du kan holde børnefødselsdagen

Mange børn ser frem til deres fødselsdag og fejringen af fødselsdagen. Når du inviterer til børnefødselsdag, er det dog en god idé at tjekke op på, hvor fødselsdagen skal holdes. Det kan nemlig kræve lidt ekstra plads, når mange energifyldte børn mødes for at fejre fødselaren. Fødselsdagen kan foregå i hjemmet, men det er også muligt at reservere et bord i en aktivitetshal. Du kan snakke med dit barn om, hvordan han eller hun ønsker, at festen skal foregå. På den måde er det nemmere at finde det perfekte sted til fødselsdagen.

Den hyggelige havefest

Den mest normale og billigste måde at fejre fødselsdag på, er ved at holde festen i hjemmet. Hvis vejret bliver godt, kan fødselsdagen foregå i haven. Her er der god plads til at børnene kan få brændt en masse energi af. Samtidig kan du finde på sjove udendørs aktiviteter, som børnene kan lege med. Det kunne være forskellige konkurrencer som for eksempel sækkevæddeløb, kartoffelløb eller den klassiske skattejagt. Der skal ikke bruges mange materialer for at underholde børnene til barnets børnefødselsdag.

Som menu til børnene kan du bage nogle bløde fødselsdagsboller, som helt sikkert vil falde i god jor hos børnene. Du kan spørge fødselaren, hvilken type kage der skal serveres til fødselsdagen. På den måde er dit barn også med til at bestemme lidt. Det kan også være, at fødselaren er helt vild med burger. Menuen kan derfor stå på lav-selv-burger med pomfritter i stedet for boller og kage. Du kan forberede det meste dagen før, så du ikke står og får travlt på dagen.

Plads til børnene i legelandet

Hvis du synes, at dit hus er lidt for lille til en flok energiske børn, kan du holde børnefødselsdag i et legeland. Her er der masser af plads til børnene, hvor de kan få brændt noget krudt af. Der er desuden også flere legesager og aktivitetsmuligheder, end der er i hjemmet. Hvis du vil holde en sjov og aktiv børnefødselsdag, er legelandet det helt perfekte sted.

Når du holder fødselsdag i et legeland, slipper du desuden for at skulle stå med alt rodet efterfølgende. Efter en lang og aktiv fødselsdag, kan du komme hjem til et rent og ryddet hus. Mange steder behøver du heller ikke at lave mad. Her kan du bestille fra en menu, så du er sikker på, at børnene får noget mad, som de kan lide. Du slipper altså for at skulle planlægge hele fødselsdagen lang tid i forvejen.

Fødselsdag i bowlinghallen

Det kan være at dit barn er helt vild med at bowle. Børnefødselsdagen kan derfor også foregå i bowlinghallen. Her er det også muligt at bestille mad, så du ikke selv skal stå i hjemmet og rode med madlavningen. Desuden kan børnene hygge sig med at bowle og se, hvem der får flest point.

Nogle bowlinghaller tilbyder også lasergame, hvor børnene skal ramme hinanden med laserpistolerne. Det kan også være en hyggelig aktivitet, når børnene har bowlet. Bowlinghallen vil altså også være et stort hit blandt børnene.